welke snacks zijn keto-proof?

Het volgen van een ketodieet kan soms lastig zijn, vooral als het gaat om snacks. Je kunt niet zomaar een zak chips openen en je hebt ook geen toegang tot een lokale ijssalon. Maar het hoeft niet zo moeilijk te zijn! Er zijn veel lekkere snacks die je kunt eten terwijl je een ketodieet volgt.

Dit mag je snacken

Noten

Laten we beginnen met noten. Noten zijn een geweldige snack omdat ze veel voedingsstoffen bevatten. Ze bevatten ook veel vezels, wat je helpt je vol te houden tussen de maaltijden door. Noten zijn ook een goede bron van eiwitten en gezonde vetten, waardoor ze de perfecte snack zijn om je energie op peil te houden. Als je meer smaak wilt toevoegen aan je noten, kun je ze roosteren in een kleine hoeveelheid olijfolie en kruiden naar smaak.

Eiwitshakes

Eiwitshakes zijn ook een geweldige snack als je een ketodieet volgt. Je kunt een eiwitshake maken met je favoriete eiwitpoeder, water, ijs, een scheutje kokosolie en een beetje suikervervanger. Eiwitshakes zijn een gezond alternatief voor milkshakes en zijn een geweldige manier om je energie op peil te houden.

”Zoete” snacks

Als je op zoek bent naar zoete snacks, zijn er ook een paar opties. Je kunt bijvoorbeeld kokosnoten proberen. Kokosnoten zijn een geweldige bron van vezels en gezonde vetten, en ze zijn ook lekker zoet. Als je een zoete snack wilt met een crunch, kun je ook gedroogde vruchten proberen. Gedroogde vruchten bevatten veel vezels en voedingsstoffen en kunnen je helpen je zoetekauwtjes te stillen.

Pure chocolade

Pure chocolade is een geweldige snack als je een ketodieet volgt. Het bevat veel vezels, wat je helpt een langere verzadiging te ervaren. Het bevat ook veel gezonde vetten en pure chocolade is ook een goede bron van antioxidanten. Antioxidanten zijn stoffen die je helpen je gezondheid te beschermen tegen vrije radicalen, wat je kunt beschermen tegen allerlei ziekten.

Maar het grootste voordeel van pure chocolade is toch wel dat het de perfecte snack is als je zoete trek hebt. Het is belangrijk om zoetekauwtjes te vermijden als je een ketodieet volgt, maar pure chocolade is een gezonde manier om je zoete trek te stillen. Als je op zoek bent naar een zoetere smaak, kun je ook proberen chocoladerepen die gemaakt zijn met kokosolie, notenboter en suikervervanger.

Let wel altijd goed op de voedingswaarden. Puur staat niet altijd voor weinig koolhydraten. Onze aanraders voor chocolade tijdens keto zijn:

de ultieme keto hack

Bullet koffie met slagroom en MCT-olie is dé beste manier om je dag te beginnen als je het keto dieet volgt (en anders ook). Deze energieke koffie is verrijkt met een mengsel van kokosolie, MCTolie en slagroom, waardoor je je de hele dag vol energie voelt.

Bullet koffie bestaat uit twee belangrijke ingrediënten koffie en vetten. Koffie geeft je een energieboost, terwijl vetten je helpen je verzadigd te voelen. Je zult minder de neiging krijgen om te willen snacken. Door deze twee ingrediënten te combineren, krijg je een krachtige koffie die je de hele dag energie geeft.

MCTolie is een type vet dat wordt gewonnen uit kokosolie. Het is een zeer krachtige bron van verzadigd vet dat je een lange tijd verzadigd houdt. Het is ook een geweldige bron van energie en kan je helpen je stofwisseling te verhogen. Slagroom is een ander ingrediënt in bullet koffie. Het zorgt ervoor dat de koffie lekker romig en romig smaakt. Het is ook een goede bron van vetten die je helpen je verzadigd te voelen. Het is belangrijk dat je een slagroom neemt ZONDER suiker. Anders is je bullet koffie zeker niet keto-proof. 

Heb zin aan het eind van de dag zin in een bullet koffie? Zet hem dan eens met cafeïnevrije koffie. 

de beste mct olie voor je bullet-koffie

Share.

Leave A Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.